Thursday, October 24, 2019

Hoe je huwelijkstovenaar kiest


Hoe je huwelijkstovenaar kiest


Gefeliciteerd! Als je over dit artikel leest, ga je trouwen! Wij feliciteren u met het feit dat u hebt overwogen een goochelaar te gebruiken om uw gasten te vermaken. Als bruiloftstovenaar sta ik versteld van de waarde van het inhuren van een goochelaar om het ijs op een bruiloft te breken. Voor de bruiloft van mijn broer wist ik dat ik hem iets specifieks moest geven - ik huurde een goochelaar in, dus ik ben het niet alleen die reclame maakt voor mijn diensten.

Laten we nu naar het slechte nieuws gaan - als je een slechte wizard hebt, kan dat je speciale dag schaden. Ze kunnen te laat aankomen (of helemaal niet), met je gasten praten zoals kinderen, zweren, onbeleefd / arrogant zijn of, meer waarschijnlijk, nul in de show zijn.


Vind uw bruiloftsassistent met sharetask.eu

 Dus hier zijn enkele stappen om u te helpen de perfecte man voor de klus te vinden.

Na het zoeken op internet en het vinden van een aantal goochelaars die je leuk vindt, neem contact met hen op en vraag om een ​​afspraak. Laat hen weten dat jij en enkele tovenaars je zullen ontmoeten. Dit is de meest effectieve methode om ervoor te zorgen dat je een goochelaar voor je bruiloft krijgt. Elke goochelaar zal zijn schittering per telefoon of e-mail bekendmaken. Wanneer hij echter weet dat hij zal worden beoordeeld tussen de andere tovenaars, zullen alleen bevoegde / goodwill-tovenaars een vergadering accepteren. Je zult ook de mogelijkheid hebben om veel over de goochelaar te zeggen: als hij op tijd aankomt, schoenen heeft gewaxt en goed overweg kan met je familie en vrienden, zullen je gasten zich waarschijnlijk voelen op precies dezelfde manier als bij de eerste vergadering.
Als de optie om ze te ontmoeten niet beschikbaar is, is een telefoongesprek de meest geschikte optie. Elke goochelaar beweert extreem vermakelijk en leuk te zijn op zijn site, maar in werkelijkheid is dit niet het geval. Zoals Paul Daniels zegt: "Vertel me niet dat je grappig bent, laat me lachen." Als ze je aan de telefoon aan het lachen kunnen brengen en een aangename sfeer kunnen creëren, zijn ze een fantastische optie.

Dit zijn uitstekende vragen om ervoor te zorgen dat de goochelaar een competente tolk is tijdens uw vergadering / telefoongesprek: -

1) Ben je een fulltime professionele goochelaar?

Als hij een andere baan heeft, vraag dan of hij in het weekend werkt. Als hij moet kiezen tussen de belangrijkste bron van zijn bonusinkomsten en de inkomsten die hij haalt uit goochelshows, kun je helaas zien dat je geen goochelaar in je huwelijk hebt.

2) Heb je op verschillende bruiloften gespeeld?

Het is heel eenvoudig om een ​​website te maken en huwelijksservices aan te bieden. Je wilt echter niet dat je goochelaar zijn vak leert. Het is essentieel om een ​​ervaren acteur in dienst te hebben die weet wat hij doet.

3) Hoe haal je het meeste uit je werk?

Hoewel agenten en websites een deel van het inkomen van een tovenaar melden, leven via mond-tot-mondreclame en herhaal reserveringen.

4) Loop je magie en tafelmagie?

Sommige goochelaars hebben jarenlang onder dezelfde omstandigheden gespeeld, bijvoorbeeld altijd met of zonder een bureau, met / zonder achtergrondmuziek, enz. Het apparaat werkt alleen in een omgeving waar het goed aanvoelt, dus zorg ervoor dat het al heeft gewerkt in een omgeving die erg lijkt op degene waarvoor u het wilt boeken.
5) Werkt u met kinderen?

Sommige goochelaars zijn kunstenaars die geloven dat, aangezien ouders genieten van de show van hun kinderen, ze op dezelfde manier kunnen spelen met een volwassen publiek. Evenzo zullen sommige goochelaars die alleen voor volwassenen werken niet voor kinderen optreden. Omdat 85% van de bruiloftsgasten volwassenen zijn, raad ik ten zeerste aan om te huren. Hierdoor kan de goochelaar werken zonder uitsluitend een kinderkunstenaar te zijn.

6) Werkt u voor de bruid en bruidegom?

De tovenaars worden elk uur ingehuurd en zijn mogelijk vertrokken, dus je kunt niet zien wat je hebt betaald voordat je aankwam als je een tovenaar inhuurt voor je trouwfoto's.

7) Zijn er andere tovenaars in het gebied die u zou aanbevelen of afraden?

Je zou denken dat het contraproductief zou zijn voor een tovenaar om de diensten van een andere tovenaar aan te kondigen. In de afgelopen jaren hebben realityshows zoals de Britten en Amerikanen echter talent hebben tovenaars op zo'n manier geportretteerd dat de magische gemeenschap van deze jongens zich graag tegen hen opwarmt en geweldige tovenaars aanbeveelt.

8) Heeft u referenties waarmee we contact kunnen opnemen?

Vraag om referenties, zelfs voor diegenen die niet van plan zijn de persoon te bellen. De reactie van de goochelaar op de vraag zal u meer dan alleen informatie geven. Als hij vecht, denk dan aan iemand die een positieve referentie zou kunnen bieden; werkte niet als bruiloftstovenaar (b) gelooft niet dat zijn bruiloftsgasten een positieve mening zullen geven of (c) als ze zich schamen om details van iemand anders te geven) hebben waarschijnlijk geen service verleend aan de klant.

9) Wat draag je tijdens het doen?

Goochelaars kunnen zich uiten en zijn artiesten van het podium. Er zijn enkele jonge tovenaars die met jeans en een t-shirt werken, wat misschien niet is wat je nodig hebt voor je bruiloft - vraag het zeker.    

Zoek een professionele goochelaar met sharetask.eu
10) Bent u verzekerd?

Elke professionele acteur moet een verzekering hebben. De kans is groot dat ze het nooit zullen gebruiken, maar als ze niet bereid zijn om zelf te beleggen, waarom zou je er dan in investeren?
11) Kunt u mij een contract / factuur bezorgen?

Als de wizard u vooraf een factuur en een contract kan bezorgen, beschouwt hij zijn diensten met een professioneel licht. Als hij u deze documenten niet kan geven, is hij waarschijnlijk een amateur.

12) Heeft u een omroepinstallatie / geluidssysteem?

Als u meer dan 100 gasten heeft op uw bruiloft, is het raadzaam om een ​​geluidssysteem / geluidssysteem te gebruiken. De meeste professionele magiërs zullen de mogelijkheid hebben om het gratis te verstrekken of een systeem te hebben.
belgië goochelaar, belgië bruiloft goochelaar, goochelaar sharetask.eu, bruiloft goochelaar bij mij in de buurt, bruiloft goochelaar sharetask.eu

No comments:

Post a Comment