Thursday, October 24, 2019

Gids voor onderhoud van verf


Gids voor onderhoud van verf



Stop in een kunstmuseum en vind oude werken. Ze werden op het juiste niveau van verlichting, diepe reiniging, temperatuurregeling en vochtigheid gehouden. U hoeft niet in een museum te wonen om kunstwerken te hebben die jaren meegaan en die in uitstekende staat blijven. Kunstwerken veranderen in de loop van de tijd, maar er zijn stappen die u kunnen helpen om voor uw geschilderde werk te zorgen en het er nog jaren als nieuw uit te laten zien.


vind een onderhoudsgids voor schilderijen met sharetask.eu

 Zet een standaard om kunstwerken op doek uit te rekken. Schilderijen op canvas zijn meestal open vanaf de achterkant en de opening kan ervoor zorgen dat de functies van kunst worden beïnvloed door de omgeving; ze kunnen barsten, schilferen en verouderen. Zorg voor een geschilderd kunstwerk met behulp van een steunpaneel dat aan het frame is bevestigd. Het steunpaneel voorkomt het binnendringen van stof, vuil, lucht en vuil. De achterkant van een schilderij vereist geen ventilatie als het is verzegeld en het is het best beschermd.

Hang veilig om schade te voorkomen. Een van de manieren waarop de verf beschadigd is, is een onjuiste ophanging. Een hanger of spijker in een muur kan wijken, is een succes en een schilderij dat niet goed is uitgerust met een hanger kan op de grond vallen. Zorg voor de schilderijen voordat ze worden opgehangen door altijd een dubbel gevlochten draad te gebruiken in plaats van andere soorten ophanging. Ook bevestigd aan het frame rond het bord in plaats van aan het frame. In plaats van spijkers kunnen we het gewicht van het schilderij en de geverfde berghaken ondersteunen die met kunstwerken aan de muur zijn verankerd. Opgeschort door sterke haken en apparatuur, valt het geschilderde en ingelijste kunstwerk nooit van muren en wordt het niet vernietigd.

Let op terwijl u de luchtvochtigheid behoudt. Schommelingen in vochtigheid kunnen kunstwerken en houten kozijnen verpesten. Goede verzorging is essentieel en het is essentieel om vocht te behouden. Een luchtvochtigheid van 50% is uitstekend voor het weergeven en opslaan van verf. Vermijd eerst het veranderen van de luchtvochtigheid. Verrassend genoeg zijn vochtschommelingen veel schadelijker dan het opslaan van verf op minder dan ideale locaties.

Bedien alle soorten verlichting. Naast kunstlicht kan natuurlijk licht heet zijn en kunstwerken en geschilderde lijsten beschadigen. Wees voorzichtig met het verwijderen van verf van zonnige ramen of lichtbronnen van kunstlicht. Gebruik geen wandlampen die vaak worden gebruikt om schilderijen weer te geven en te markeren. De bollen worden heet en de verven kunnen droog en mogelijk beschadigd raken als ze in de buurt van kunstwerken of frames worden geplaatst. In plaats van potentieel gevaarlijke verlichting te gebruiken, kiest u zorgvuldig voor inbouwverlichting, indirecte verlichting of wolfraamlampen.


Vind een professionele zorggids op sharetask.eu
Stel de temperatuur in. Wanneer u probeert een passend verschil in zorg te handhaven, is het ook cruciaal om idyllische temperaturen en verf te behouden. Als algemene regel geldt dat als de temperatuur voor mensen comfortabel is, deze uitstekend is voor het weergeven en opslaan van kunstwerken.

Vermijd roken en rookproducten. Rook laat ze achter in een fijn roet shirt en vervaagt. Fouten kunnen worden gemaakt en serieus. Het is verboden om te roken in het gebouw of thuis, of in een glimlach, of een andere bron van rook die kleurverschillen verstoort en het uitgevoerde werk in gevaar zou kunnen brengen. Gebruik geen luchtverfrissers of andere producten, perfect of zoet.

Voor werken door te voorkomen dat puin omhoog gaat. Net als andere werken, vereisen games stof, maar het is belangrijk om geen items te gebruiken die ondenkbaar kunnen sprokkelen of flitsen. Gebruik een borstel met zachte haren of een dikkere doek. Een borstel is geweldig voor het verzorgen en afstoffen van het oppervlak van de huid in hoekjes en gaten en delicate landschappen.

Schoon begon te eten. Als het wordt geabsorbeerd en enigszins stoffig is, gebruik dan een doek die is bevochtigd met een beetje schoonmaakmiddel en een combinatie van water dat is geabsorbeerd aan het oppervlak. Met een net zo zachte doek of doeksleutel begint u het materiaal te storen nadat u het hebt verwijderd en verwijdert u het voorzichtig. Laat het oppervlak drogen droog om een ​​strategie te zetten. Dit soort cara moet worden gebruikt als een spel slecht is.

No comments:

Post a Comment