Monday, October 21, 2019

6 stappen om een ​​fotografe te kiezen


6 stappen om een ​​fotografe te kiezen

Na de jurk is de foto versleten en zijn de enige die nog over zijn om je trouwdag op te nemen. Het kiezen van uw trouwfotograaf is een van de oudste trouwbeslissingen omdat u de foto's die u koopt niet kunt zien totdat u de beslissing neemt. Dit artikel zal je helpen om de beste fotografe te selecteren om er zeker van te zijn dat je de beste foto's ontvangt die je wilt.

                                           zoek een professionele fotograaf op sharetask.eu


1. Prijs. Het kiezen van een fotografe op basis van prijs is misschien niet de beste beslissing. De foto van een fotograaf weerspiegelt niet alleen de kwaliteit van hun werk (in het algemeen), het weerspiegelt ook hoe die fotograaf zijn eigen werk beoordeelt. U kunt in staat zijn om een ​​fotografe te vinden die huwelijken omkeert, maar u denkt misschien niet dat de fotografe een goed idee is van wat u zoekt? Denk je dat ze uren zullen doorbrengen met het uitzoeken, bewerken, sorteren en retoucheren van je trouwfiguren? De kans is groot dat ze de brandstapel zullen verbranden en gaan branden omdat ze niet genoeg genoeg krijgen. Heb je het gevoel dat je foto's van jou en je partner krijgt voor de rest van je leven - om je kinderen en gronden te laten zien? Dus als trouwen met fotografie gaat, krijg je waar je naar op zoek bent.

Opmerking: alleen omdat u een kleiner budget hebt, betekent dit niet dat u in uw trouwfotograaf moet schrijven. Voordat je gaat vragen aan de neef van je neef om het huwelijk te beginnen (omdat hij een geweldige koker heeft), ondertiteling; er zijn veel nieuwe trouwfotografen die heel erg in de ban zijn, maar niet veel ervaring hebben met trouwen. Dit betekent niet dat het fotografen zijn, het betekent alleen dat ze niet op veel huwelijken zijn neergeschoten. Als gevolg hiervan kunt u mogelijk gereduceerde prijzen ontvangen, soms wordt "portfolio genaamd" genoemd of "inleidend", enz. Genoemd. nog op de Engelse eilanden. Dus je moet wat dingen doen.

2. Doe maar een onderzoek: Vraag het aan je vrienden en familie. Mensen die dol zijn op hun foto's, willen graag over hun fotografen praten! Zoek het internet. Ga meerdere keren terug - kijk niet alleen naar het eerste gedeelte van alle resultaten. Controleer de lijmen van professio- nele organisaties zoals PPA - Professio- nele PhotogrAphers van Amerіcа of WPPI - Wedditing & PortrÃaiting Photogrаphers International.

3. Creëer een beetje: als je eenmaal 5-10 fotografen hebt gevonden die je leuk vindt, maak je er een. Ga naar de foto van de fotograaf en bekijk hun portfolio grondig. Ik kan niet genoeg benadrukken; de foto's die je ziet in de portfolio van de fotograaf zijn de enige soorten. Weet je of de fotografe goed is?                                   

                                                Zoek een ervaren fotograaf met sharetask.eu   
                                                          

Zijn de cijfers te groot? Ook dArk? Als de sommige beelden te licht zijn en anderen te duister zijn, of als ze allemaal over het plateau kijken, dan kan dat een onzekere gedachte zijn.
Voel je je emotioneel ontroerd door de foto's van de fotograaf? Maken ze je blij en stoppen ze? Gаsp? Voelt u zich verbonden? Dit is het belangrijkste aspect van het kiezen van een trouwfotograaf. Je kunt al het geld in de wereld uitgeven aan de meest fameuze fotografe, maar als je geen verbinding voelt met hun foto's, zul je waarschijnlijk niet van je trouwfoto's houden.

4. Controleer op beschikbaarheid: Nadat je het laatste hebt gevonden, maak of vul je top 5 of zo fotografen. Vink aan om erachter te komen of elke fotografe mogelijk is op uw huwelijk, en ontvang een offerte of schatting. Emacileren of elke fotofotograaf zal ook geven je ook een beetje kennis van hun persoon. Meer daarover.

5. Vraag een consult aan: uw liefde zou nu moeten worden beperkt tot 2-3 fotografen. Vraag om elke fotografe te ontmoeten - of vraag in elk geval naar een telefonisch consult. Vragen aan uw fotografe of in persoon of aan de telefoon zal u ook laten weten of zij in persoon zijn. Zijn ze gemakkelijk om mee te gaan? Voel je je goed over hen? De fotograaf zal een deel zijn van je huwelijk en het is belangrijk dat je er comfortabel mee bent. Enkele vragen om te vragen:
Wat stop je in je trouwreportage?

Wanneer kan ik mijn foto's verwachten?

Kan ik een kopie van uw bijdrage geven?

Ben je gelicentieerd?

Biedt u een tweede schietspel?

Opmerking: zorg ervoor dat de fotograaf die je bent de enige is die je huwelijk zal proberen. Sommige fotografen sturen hun zekerheid of dragen bij aan een andere fotografe om hun huwelijk te fotograferen. Zorg ervoor dat u weet wie uw foto waarschijnlijk fotografeert en dat u naar hun portfolio wilt kijken.

6. Maak uw definitieve beslissing: als u eenmaal aan een fotografe hebt gedacht, wordt u nu bevestigd met allerlei informatie om uw trouwfotograaf te kunnen selecteren. Vergeet niet dat geld komt en gaat, maar je kunt je huwelijk niet opnieuw doen.

No comments:

Post a Comment